Био телешко месо в буркани

Показване на 9 резултата

Как консервираме нашето телешко месо в буркани

Не го подлагаме на обработка, а го добавяме все още свежо и сурово в буркана. Така, получаваме богат на витамини, минерали и наситени мастни киселини собствен сос. Варим месото в буркани на точна температура в специални машини, за да извлечем ценните вещества. Консервираното на Дивата ферма е годно за консумация от малки деца.

За да се насладим на истинска мръвка е достатъчно само да отворим стъкления съд и да импровизираме. Можем да го хапнем в комбинация с пресни зеленчуци или да си направим варено месце за 10 минути.

Какви разновидности ще намерите в магазина ни

Нашите клиенти знаят, че за нас месото е здраве от природата. Затова когато предлагаме домашно телешко в буркан, гарантираме 100% пасищно отглеждани животни с биосертификат за производство.

При нас ще намерите богато разнообразие от органично телешко желирано месо в буркани.

  • Телешко в собствен сос
  • Говеждо в собствен сос
  • Саздърма
  • Ребърца в собствен сос
  • Костен бульон
  • Пастет
  • Шкембе
  • Лой

Защо да се доверите на Дивата Ферма за ваш производител на телешко месо в буркани

Нашите животни се отглеждат по Родопските пасища през целия си живот. Без хормонални инжекции, антибиотици или дохранване със зърнени храни.
Мръвката в бурканчета се характеризира с безкомпромисно качество и чисти съставки - 100% месо и сол. То е с високо съдържание на протеини, и бързо се усвоява. 

Някои от нашите продукти са готови за консумация, но може да се използват и за бързо приготвяне на разнообразни домашни ястия. Желираните късчета са лесни и удобни за транспортиране и съхранение, улесняват и спестяват време в натовареното ежедневие!

Процесът на консервиране, прави използването на каквито и да е консерванти ненужно. Нашите био консервирани деликатеси са без изкуствени овкусители. Съдържат едва 11 гр. сол на 1 кг мръвка. Овкусени са със специален микс от био подправки, без да променяме вкуса им.

Нашето био производство в бурканчета го доставяме с куриер до цяла България.

Доставката е безплатна за поръчки над 99 лв.