Divata-Ferma-Online-Magazin-za-bio-teleshko-meso

Нашата Бети – финалист в EU Organic Awards 2024: признание за упоритостта и зов за подкрепа

Сред предизвикателствата, с които се сблъсква биологичното земеделие в България, една светла новина ни дава надежда и сили да продължим напред. Дивата ферма, нашият дом и страст, е избрана за финалист в престижните награди EU Organic Awards 2024 в категорията “Най-добра жена фермер”.

Признание за упоритостта и любовта към земята

Тази номинация е признание за неуморния труд и всеотдайността на Бети Василиева, съосновател на Дивата ферма, и на целия ни екип. Тя е доказателство, че когато човек следва мечтите си със страст и упоритост, може да постигне невероятни неща, дори когато пътят е труден.

EU Organic Awards – повече от награда

EU Organic Awards не са просто конкурс за красота. Те са признание за онези, които се борят за по-устойчиво бъдеще, които произвеждат храна с уважение към природата и животните, които вдъхновяват другите да следват техния пример.

В момент, когато биологичното земеделие в България се сблъсква с редица трудности, тази номинация е лъч надежда и доказателство, че усилията ни не остават незабелязани.

Зов за подкрепа

За да продължим да произвеждаме чиста и здравословна храна, имаме нужда от вашата подкрепа. Запазването на биологичните пасища е от съществено значение за бъдещето на биологичното земеделие в България.

Присъединете се към нас в борбата за по-добро бъдеще! Подпишете петицията за запазване на биологичните пасища.

Какво означава това за нас?

Тази номинация е не само наша победа, тя е победа за всички, които вярват в силата на биологичното земеделие. Благодарим ви за подкрепата! Заедно можем да направим така, че Дивата ферма да продължи да бъде оазис на чиста храна и устойчивост.

Благодарим на всички вас, които ни подкрепяте и вярвате в нас! Вашата любов и доверие са най-голямата награда за нас.

Споделете нашата радост!

Присъединете се към нас в празника! Споделете тази новина с приятелите си, оставете коментар с пожелание за успех на Бети или просто ни изпратете положителна енергия. Заедно можем да направим така, че тази радост да достигне до още повече хора!

Share your love

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *